Menu
Wie is Ankie
In Nederland is zij na haar studie 10 jaar werkzaam in het toerisme en organiseert groepsreizen naar Italie.
In 1991 verhuist ze naar Venetie. Hier heeft ze in de loop der jaren een team gecreeerd van professionele freelance medewerkers. Uit alle categorien van plaatselijke dienstverleners heeft ze een uitstekend netwerk opgebouwd: hotels, appartementen, restaurants, gidsen, gondeliers, privé-boten, entertainers en technici. Dit is in een druk-bezochte stad als Venetie van essentieel belang en een garantie voor de kwaliteit van haar aanbod.
Dankzij haar persoonlijke contacten met de Venetiaanse adel heeft zij toegang tot unieke .Venetiaanse palazzi voor feesten en evenementen.

Of het nu gaat om een eenvoudig appartement of om een luxe feest met honderden genodigden, het is voor haar telkens weer een uitdaging om haar gasten te verrassen op mooie locaties in Venetie, die voor anderen gesloten blijven. Ze kent de stad op haar duimpje, vertelt graag over het dagelijkse leven in Venetie en wijst u de weg naar mooie wijken, goede restaurantjes en prachtige pleintjes.
Ook is zij een grote bewonderaar van de omliggende lagune, waar zij in haar vrije tijd te vinden is in een roeiboot die door haar op Venetiaanse wijze staand wordt geroeid ( “voga alla veneta”).
 

Cultuur

details

Zakelijk

details

Privé

details
Blog Vivere Venezia
Ik blijf thuis - io resto a casa
In de namiddag van zondag 8 maart 2020 daalde ik, Ankie Schellekens, onbezorgd een ski-helling af in de Dolomieten om weer huiswaarts te keren naar Venetie, de stad waar ik al 30 jaar woon. Dit was de laatste afdaling van het seizoen want vanaf middernacht ging Italie OP SLOT. Hoe verging het Venetie tijdens deze lockdown. En wat gaat er in de toekomst gebeuren ?
Klik op "details" en lees het hele verhaal