Menu
Indien van plan bent een privé-reis naar Venetie te maken, kan Venice Planner uw verblijf en programma organiseren, zowel individueel als in groepsverband.

Wij organiseren:

volledige bruiloften

De organisatie van trouwen in Venetie voor Nederlandse echtparen is een van de kernactiviteiten van Venice Planner. In de afgelopen 25 jaar hebben wij voor tientallen bruidsparen en hun bruiloftsgasten de mooiste dag van hun leven mogen organiseren in de meest romantische stad van italie. Ons uitgangspunt is dat uw trouwdag een zeer belangrijke dag is in uw leven die perfect moet verlopen. Op de dag zelf kunt u de organisatie volledig aan ons overlaten, zodat u volop zorgeloos kunt genieten.

programma's en feesten voor families en vrienden

Indien u iets speciaals te vieren hebt met familie en vrienden biedt Venetie tal van mogelijkheden.Wij kunnen voor u een feest organiseren op een zeer speciale locatie in de stad. Niet alleen in palazzi aan Canal Grande of in luxe hotels maar ook op originele locaties zoals voormalige graanschuren of zoutopslagloodsen, roeiverenigingen of kerken. Naast het feest, verzorgen wij het verblijf en programma in Venetie voor al uw genodigden.

uw verblijf in een appartement

Indien u voor uw stedentrip een appartement zoekt, en u geen zin heeft om zich te storten in de internet-jungle, kunnen wij behulpzaam zijn. Door onze persoonlijke contacten met de eigenaars garanderen wij de kwaliteit en kiezen wij een plek die het beste bij u past. Tevens geven wij u duidelijke instructies voor aankomst en persoonlijke tips voor een fijn verblijf.

 

Cultuur

details

Zakelijk

details